2019 Yılının Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi 5 Filmi

Buradasınız

Yaşa 18 Aralık 2019

2019 yılına veda ederken tüm sinema severleri buraya alalım! Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden iddialı yapımlar seyircinin karşısına çıktı. Kimi beklentilerimizin altında kalırken kimiyse bizleri kendine hayran bıraktı. 2019 yılı bitmeden izlemeniz gereken filmleri sizler için yazdık.

 

Aksiyondan gerilime, maceradan animasyona işte 2019 yılının mutlaka izlemeniz gereken en iyi 5 filmi!

 

1. Avengers Endgame

Avengers Infinity War filminin devamı niteliğinde olan Avengers Endgame, fantastik film severleri bir hayli mutlu etti desek hiç de yanlış olmaz! Hatırlarsanız Infinity War filminin sonunda pek çok süper kahraman küle dönüşmüştü. Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ni ele geçirmesi üzerineyse dünya umutsuz bir hal aldı ve geriye kalan süper kahramanlar yaslarını tutmaya başladı. Süper kahramanlar takımı için işler pek de yolunda giymezken Ant-Man, Kuantum Bölgesi’nden çıkmanın bir yolunu buldu. Tüm süper kahramanlar için umut ışığı olan bu haber, Thanos’u alt etmek için yeterli olabilir mi? Hep birlikte göreceğiz!

 

2. John Wick 3: Parabellum

John Wick serisinin üçüncü filmi olan John Wick 3: Parabellum; gizli bir suikastçı birliğinden atılan John Wick’in,kellesi karşılığında ödül almak isteyenlerle girdiği mücadeleyi konu ediniyor. Kellesi için 14 milyon dolarlık açık sözleşme konan ve birliğin temel kurallarından birini ihlal eden Wick için artık firar etme vakti gelmiştir. Continental Hotel’de Yüksek Masa üyelerinden birini öldüren Wick’in kaçmak için yalnızca bir saati vardır. Ardından tüm suikastçiler peşine düşmek için hazır beklemektedir. Aksiyon severlerin soluksuz izleyeceği bu film, Keanu Reeves’in muhteşem oyunculuğuyla renkleniyor.

 

3. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious serisinin “spin-off” filmi olan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, insanlığı tehlikeye sokan bir güce karşı birlikte hareket etmek zorunda kalan Hobbs ve Shaw’ın hikayesini konu ediniyor.  Amerika’nın Diplomatik Güvenlik Hizmetleri’nin sadık bir ajanı olan Hobbs ve eski bir İngiliz askeri ajanı olan Shaw; yıllar boyunca birbirlerine karşı mücadele etmiştir, ancak şimdi birlik olma vakti geldi! İnsanlık, büyük bir biyolojik tehditle karşı karşıyadır. Siber genetikle güçlendirilmiş Brixton, insanlığı tehlikeye atan biyolojik virüsü ele geçirir. Brixton’ı yenmekse elbette Hobbs ve Shaw’a düşer! Fast & Furious serisinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir yapım daha!

 

4. Us

Us, kendilerine tıpatıp benzeyen davetsiz misafirlere karşı hayatta kalmaya çalışan bir ailenin yaşadıklarını konu ediniyor. Adelaide ve Gabe Wilson; birbirlerini ve ailelerini seven, huzurlu bir çifttir. Yorucu geçen bir yılın ardından çocuklarını alarak Kuzey Kaliforniya’daki yazlıklarına gitmeye karar veren çift, hiç beklenmedik olaylarla karşılaşır. Evlerine yapılan saldırıyı savuşturamayan aile, peşlerindeki kişilerin kendilerine tıpatıp benzediğini fark eder. Birbirinin klonu gibi olan iki ailenin arasındaki en önemli fark ise aralarından yalnızca birinin hayatta kalabilecek olmasıdır. Başarılı yönetmen Jordan Peele’nin imzasını taşıyan bu filme bayılacaksınız!

 

5. The Lion King

Disney’in efsanevi filmlerinden biri olan The Lion King geri döndü! Yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu edinen The Lion King, ödüllere doymuyor desek yeridir. Simba’nın hain amcası Scar yüzünden babasını kaybetmesi üzerine, büyüdüğü toprakları terk etmesini anlatan film; yediden yetmişe herkesin kalbini çalmaya hazır. Zamanı geldiğinde büyüdüğü topraklara geri dönen Simba’nın maceraları, herkese aile kavramını bir kere daha düşündürtecek. Çocuklarınızla birlikte soluksuz izleyeceğiniz bu filme bayılacaksınız!

 

Kaynak:

https://www.neoldu.com/2019-en-iyi-filmleri-36988h.htm

 

 

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
3 + 10 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.