2016 Yılı Yatırım Trendleri

Buradasınız

Yaşa 23 Mayıs 2016

2016 Yılı Yatırım Trendleri

Milenyum neslinin yetişkinliğe erişip iş kollarına atılmaya başlaması, sistemi kendini yenilemeye doğru itti. Yeni nesil çalışanlar artık eski rutin iş hayatının düzenine uymaktansa kendi düzenlerini yaratıyorlar. 09.00-18:00 mesaisi tarih oluyor, artık çalışanlar daha çok iş bitirmeye yönelik çalışıyorlar. İş hayatının düzeneklerinin değişmesi, doğal olarak yatırım alanlarının da başka alanlara kayması anlamına geliyor. Yani, 2016 yılında artık eski kafayla yatırım yaparsanız, paranız büyük olasılıkla tıpkı güneş gören buz gibi eriyebilir. O yüzden 2016 yatırım trendlerine bir göz atın, ondan sonra yatırım planınızı oluşturun.

Net, Net, Net, İnternet!

Dünyamızı birbirine bağlayan sanal iletişim ağı, en verimli yatırım araçlarından biri olmaya bu yıl da devam edecek. İnternet yatırımı derken, “İnternetten para kazanmak çok kolay! Hemen tıkla, sen de zengin ol!” başlıklı spam’lardan bahsetmiyoruz. Onlara inanmayın, çoğu yazılım sahtekârlığından başka bir şey değil.

Sanal algının nereye kaydığını iyi inceleyerek, yeni çıkan uygulamalara ve sanal platformlara belirli bir kaynak ayırarak, hem onların büyümesini hem de sizin paranızın çoğalmasını sağlayabilirsiniz.

Elektrikli Arabalar

Haberiniz var mı? Dünya üzerinde en fazla bir asıra yetecek kadar petrol kaldı. Son bir yüzyıldır uğruna savaşlar verilen, Winston Churchill’e “Bir damla petrol, bir damla kandan daha değerlidir.” dedirten bu zararlı fosil yakıt, yakın bir zamanda hayatımızdan çıkacak. Gelişen teknolojimiz, temiz bir enerji çeşidi olan elektriği çok daha verimli kullanmamızı sağlıyor. Otomobil devleri, şimdiden fabrikalarını yeni nesil elektrikli araçları üretmek için yeniden düzenlemeye başladı bile. Elektrikli otomobiller yaygınlaştığı zaman, bir eksiklik ortaya çıkacak: Elektrik istasyonları. Tıpkı benzin istasyonları gibi araçların enerjisini yenileyecek olan bu platformlar, yepyeni bir yatırım alanı, aklınızda bulunsun.

Organik Tarım

Yıllara göre kanser vakalarını oranladığımız zaman, giderek artan bir grafikle karşılaşıyoruz. Nedenleri (hormonlarıyla oynanmış besinler, çevre kirliliği, stres vs.) konusunda artık eminiz ve insanlık olarak bunları değiştirebileceğimizi biliyoruz. Organik tarım, bu konuda yükselen trendlerden biri. Her gün yeni bir organik çiftlik açılıyor ve giderek artan bir yükselişle üreticilerini zenginleştiriyor. 2016’nın en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen organik tarım konusunda yardım alabileceğiniz birçok kaynak var, üstelik devlet toprakla ve hayvancılıkla uğraşmayı düşünen gençlere hibe vermeyi garanti ediyor.   

Siber Güvenlik

Hem kişisel yaşantımızda hem de profesyonel iş hayatında bilgileri korumak ve sanal âlemde güvenliği sağlamak artık kaçınılmaz bir ihtiyaç. Siber güvenlik yatırımları 2016’da çok daha fazla artış gösterecek. Özellikle finans sektörünün son yıllarda daha fazla siber saldırıya uğraması, birçok büyük şirketin bütçelerinin büyük kısmını siber güvenliğe ayırmasıyla sonuçlanıyor. İşte sizin için harika bir internet yatırımı, siber güvenlik sistemleri!

 

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
10 + 5 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.