2016 Yazının Ses Getiren Düğünleri

Buradasınız

Yaşa 09 Ağustos 2016

En Çok Konuşulan Yerli Ünlü Düğünleri

-Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal

Kuşkusuz bu yaz yerli basında en çok haber olan düğünlerden biri Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğünüydü. 14 Mayıs'ta, Cunda Adası'ndaki Ortunç Club'ta gerçekleştirilen düğünde birçok ünlü isim de davetli olarak yerini aldı.

-Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül

9 Temmuz'da, Kanlıca'daki Ajia Otel'de nikah masasına oturan ünlü çift, böylece 2 yıldır süren ilişkilerini evlilik ile resmiyete dökmüş oldular. Düğün gecesi 2 ayrı gelinlik giyen Neslihan Atagül, şıklığıyla büyük beğeni topladı.

-Gülşen ve Ozan Çolakoğlu

5 yıldır devam eden ilişkilerinin ardından evlenme kararı alan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, 10 Haziran'da, Türkiye'nin, Barselona Başkonsolosluğu'nda, sade bir törenle dünya evine girdi.

-Tarkan ve Pınar Dilek

Tarkan'ın, 5 yıl önce Almanya'daki bir konserinde Pınar Dilek ile tanışmasıyla başlayan ilişkileri, 1 Mayıs'ta ünlü yıldızın Tarabya'daki villasında yapılan evlilik töreniyle daha da güçlendi. Sadece yakın aile dostlarının katıldığı tören, gözlerden uzak bir şekilde gerçekleştirildi.

-Burcu Biricik ve Emre Yetkin

Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya rolüyle yıldızı parlayan Burcu Biricik de bu yaz evlenen ünlüler arasındaki yerini aldı. Bahçeköy Korupark'ta dünya evine giren Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, balayı için Bali'yi tercih ettiler.

En Çok Konuşulan Yabancı Ünlü Düğünleri

-Chris Hardwick ve Lydia Hearst

Amerikalı ünlü komedyen ve oyuncu Chris Hardwick ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Lydia Hearst, 20 Ağustos'ta, Pasadena, Kaliforniya'daki düğünleriyle bu yaz dünya evine girdiler. Yaklaşık 450 davetlinin bulunduğu düğünde basın yer almadı.

-Kevin Hart ve Eniko Parrish

2 yıllık nişanlılık döneminin ardından aktör Kevin Hart ve Eniko Parrish çifti, 13 Ağustos'ta, Santa Barbara, Kaliforniya'da aile dostları ve yakın arkadaşları eşliğinde evlendiler.

-Eva Longoria ve José Antonio Bastón

Eva Longoria, uzun süredir birlikte olduğu José Antonio Bastón ile 21 Mayıs günü, Valle de Bravo, Meksika'da gerçekleştirdikleri tören ile dünya evine girdi. Gelinliği Victoria Beckham tarafından tasarlanan Eva Longoria'nın Ricky Martin, David Beckham, Melanie Griffith gibi ünlü arkadaşları da düğündeki yerlerini aldılar.

-Hannah Davis ve Derek Jeter

Amerikalı model Hannah Davis ve beyzbol oyuncusu Derek Jeter, Temmuz ayının ortasında, St. Helena, Kaliforniya'da gerçekleştirdikleri samimi tören ile bu yaz evlenen ünlüler arasına katıldılar.

-Corbin Bleu ve Sasha Clements

Eski Disney Channel oyuncuları Corbin Blue ve Sasha Clements de 2 yıllık nişanlılığın ardından Temmuz ayında evlenerek ilişkilerini resmiyete döktüler. 

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
5 + 13 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.