2021 Yılında Sizi Neler Bekliyor?

Buradasınız

Sev 07 Aralık 2020

2021 bir öncekinden daha iyi ve şaşırtıcı bir yıl olacak. Çözümlerin arka arkaya geldiği, eskinin değişip yerine yeninin yani konforun ve modernizasyonun konulduğu bir yıl sizi bekliyor. Evrensel değerlerin kıymetli olduğu, ırkçılığın, cinsiyet ayrımcılığın ve şiddetin son bulması için ciddi adımların atılacağı, hepimizin daha duyarlı ve birlik, beraberlik ruhuyla hareket edebileceğimiz bir yıl olacak. Tüm iyi niyetli ve iyi hissettiren düşleri gerçekleştirmek için çaba harcayacağımız ve karşılığını da alacağımız bir yıla yaklaşırken yeni yılın sunacağı sürprizleri Astrolog Su Karakuş yorumladı.

2021 yılı güzel geçecek

2021 yılında güzel dönemler yaşayacağız. Nisan ayı pandeminin geri çekildiği ve dönmemek üzere gideceği dönemin başlangıcı olacak. Aşı bulunmuş ve dağıtılmış olacak. Mayıs ve Haziran’da, yurt dışı ticaret ve eğitimle ilgili tarihsel değişimler, iletişim ve seyahat alanlarında yapılan yenilikler heyecan yaratacak. Mayıs ortalarından itibaren yasakların hafiflemesi, yeniden sosyalleşme, ruhsal gelişim teknikleriyle tanışma ve yenilikler mümkün olacak.

Yılın ortası ve sonrasında aydınlık var

Haziran ortalarından itibaren ruhsal gelişim yerine uyumlu olmaya yönelme, Ağustos itibarıyla de ekip çalışmaları yerine kendi yağımızda kavrulma çabalarına geçmek belirleyici olacak.

Ağustos ayından yıl sonuna dek, evrensel yasalar, hayvan hakları, kadına şiddet, küresel ısınma ve daha birçok evrensel konuda mücadele etmek ve önemsemek kolay olurken, Aralık sonunda rüzgar yine ruhani konular ve özgürlüğün dışta değil içte, kalpte aranmasına evrilecek.

Peki tüm bu iddiaların belki de kehanetlerin arkasında ne var?

Satürn, 17 Aralık’ta Kova burcuna geçecek ve özgürlüklerin kısıtlanması, ekip çalışmalarının önemi ve düzenin devamı gibi konularla ilgilenecek. Bu yolculuk 2.5 yıl sürecek.

Jüpiter 19 Aralık’ta Kova burcuna geçerek, arkadaşlıklar arası destekleme, evrensel haklar ve daima yenilik getirecek.

Son Ay Tutulması 19 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak ve mülk edinme, sahip olma, para ve kazançlarla ilgili bir kısım yasaların tamamlanmasını sağlayacak.

4 Aralık’ta gerçekleşen son Güneş Tutulması ise yine Yay burcunda gerçekleşecek ve eğitim, ticaret, akademik gelişmeler, dışa açılmak gibi konularda yeni dönemi başlatacak.

2021 yılı özlemini duyduğumuz her şeye yeniden kavuşacağımız bir yıl olacak.

 

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 13 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.