2016 Ev Dekorasyon Trendleri

Buradasınız

Sev 21 Şubat 2016

Bu Yılın Renkleri: Pembe & Mavi

Renk dünyasının otoritesi Pantone, dekoratörleri ve tasarımcıları şaşırtarak tarihinde ilk kez bir yıl için iki renk seçti: Rose Quartz & Serenity.

Özellikle sarı ve turuncu tonlarına çok yakışan pembe ve mavi tonları, uygulayacağınız birkaç pratik uygulamayla ev dekorasyonunuzda yaz sıcağının duygusunu daimi kılacak.

Oturma Odalarında Okyanus Ferahlığı: Mavi & Beyaz

Oturma gruplarınızın kaplama kumaşlarını ve masa örtülerinizi mavi & beyaz denizci çizgili kumaşlarla değiştirebilirsiniz. Vintage bir görünümden çok modern çizgiler peşindeyseniz, desenlerden çok sadeliği tercih edin.

Huzurlu Yatak Odaları: Mavi & Pembe & Beyaz

Pembe duvarlar ve turkuaza çalan mavi döşemelerle yatak odalarında bu yılın modasını yakalayabilirsiniz.

Beyaz çizgili aksesuarları tercih ederek odanızda modern bir atmosfer yaratabileceğiniz gibi eşya sayısını oldukça az tutarak Feng Shui ruhuna göz kırpabilirsiniz. 

Mutfaklarda Çift Ton Modası

Ankastre ürünlerin mutfaklarımıza girmesiyle mutfak mobilyaları ve beyaz eşyalar artık bir bütün gibi görünüyorlar. Ankastreyle beraber son yıllarda mutfak dekorasyonunda metalik tonların çılgınlığı yaşanmıştı, fakat son dönemde bu durum değişiyor. Ahşap tonları mutfak dekorasyonuna koyu ve açık tonlarıyla geri dönüyor.

Koyu tonları alçakta kalan eşyalara (masa, çekmeceler vb.) uygulayıp, açık tonları yukarıda kalan eşyalara uygularsanız (dolap, raf vb.) bu yılın kontrastını yakalamış olursunuz.

Yemek Odalarında Ciddiyet Rüzgârı

2016 yılı, yemek odalarına Antik Yunan’dan esintiler getiriyor. Yemek odaları Helenistik dönemde en önemli konuların konuşulduğu alanlardı. Evlere gelen konuklar en çok orada vakit geçirirdi, bu durum da yemek odalarına ev sahibinin aşırı özen göstermesini sağlardı. Son dönemde artan hızlı yemek kültürüyle yemek odalarının demode olacağı düşünülüyordu fakat öyle olmadı. Hızlı tüketimin zararları konusunda daha çok bilinçliyiz ve artık doğal ürünlere ve tasarım mobilyalara dönüyoruz.

Dik köşeli mobilyalarla resmiyet kazandırabileceğiniz yemek odalarınızda, geometrik çizgilerin kullanıldığı avize ve tablolarla modern bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Ayrıcalıklar Kulübü: Evine Önem Verenler

Evlerimiz bizim tapınaklarımız. Ailemizle beraber en güvende hissettiğimiz, en huzurlu olduğumuz kişisel kalelerimiz. Sizi ve ailenizi güvence altına alan QNB Sigorta’nın Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası’nı yaptırın, kendinizi kazalar karşısında koruma altına alırken, Ayrıcalıklar Kulübü üyesi olarak kombi bakımı, klima bakımı, halı yıkama gibi aile destek hizmetlerinden ücretsiz faydalanın!

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2 + 16 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.