2019’da Kaçırmak İstemeyeceğiniz 5 Kış Festivali

Buradasınız

Yaşa 29 Ocak 2019

Kış aylarının en güzel yanı nedir diye sorsak akla ilk kar ve kayak gelecektir. Bunun dışında havanın soğuk olduğu ve doğanın bizleri biraz kısıtladığı bu dönemde yapılabilecek en eğlenceli şeylerden biri de kış festivalleri. Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlenecek etkinlikler için kış festivalleri 2019 listesini hazırlamaya ne dersiniz? Ruhunuzu yeniden canlandıracak, birbirinden eşsiz güzel konsepte sahip kış festivalleri yazımızı okumadan tatil planı yapmayın!

Whitefest, Uludağ, 03 – 14 Şubat 2019

Üniversitelerin ara dönemlerinde adını sıklıkla duyduğumuz Whitefest, bu yıl da kendinden fazlasıyla söz ettirecek. Kış festivalleri 2019 listesinin akla gelen ilk kış festivali olan Whitefest, yaklaşık 90 üniversitenin katılımıyla eşsiz bir deneyim sunuyor. 3 bölüm halinde gerçekleşecek Whitefest’e 03–07 Şubat, 07–10 Şubat ya da 10–14 Şubat tarihleri arasında katılım sağlayabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük gençlik festivalleri arasında gösterilen Whitefest’te müzik, dans ve sınırsız aktivite ile doya doya bir tatil için şimdiden arkadaşlarınızı toplayın!

Sarıkamış Kış Festivali, Sarıkamış, 17 – 19 Şubat 2019

Kardan heykellerin, uzaktan kumandalı araba yarışlarının yanı sıra sayısız konsept yarışmaların ve birbirinden eğlenceli konserlerin bir diğer adresi, Sarıkamış Kış Festivali. Profesyonel ve amatör sporcuların da katıldığı Sarıkamış Kış Festivali, kış festivalleri Türkiye listesinde en çok yarışmanın ve aktivetinin düzenlendiği festivaller arasında gösteriliyor. Etkinliklerin ardı arkası kesilmeyen bu festival 17–19 Şubat arası binlerce ziyaretçisiyle eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Deli Kış Festivali, Çankaya, 12 Ocak 2019

İsmi ile dikkatleri toplayan Deli Kış Festivali, her yıl Ankara’da yüz binlerce müzikseverleri bir araya getiriyor. Her yıl değişen kadrosuyla güçlü isimleri ağırlayan Deli Kış Festivali, kış festivalleri arasında en sıcak ve samimi görüntüleri sunuyor. Binlerce insanı bir araya getirerek muhteşem görsel şovlara imza atan Deli Kış Festivali, ziyaretçilerine bir günlük bir ziyafet sunuyor.

Up Helly Aa, Lerwick, 29 Ocak 2019

İskoçya’nın Shetland Adalarında bulunan Lerwick kentinde düzenlenen  Up Helly Aa, 1880 yılından bu yana dinamizmini hala koruyan bir festival. Kış festivalleri arasında aynı zamanda Avrupa’nın en büyük ateş festivali olarak da bilinen Up Helly Aa, her yıl Ocak ayının son Salı günü gerçekleşir ve sayısız etkinlikleri ile ziyaretçilerini büyüler. Viking kostümleri ile ellerindeki meşaleleriyle yürüyen ziyaretçilerin renkli görüntüleri, kutlama faslıyla eğlenceli bir şekilde devamlılık gösteriyor.

Quebec Kış Karnavalı, Quebec, Ocak – Şubat 2019

Kış festivalleri arasında popülerliğini yıllardır koruyan Quebec Kış Karnavalı, her yıl Ocak ayının sonunda başlayıp Şubat ayının ortalarına kadar devam eder. Kışın en eğlenceli halini yaşayan ziyaretçiler, Kanada’nın en büyük eyaletinde milyonlarca insanla bir araya gelme fırsatı bulur. Karnaval dahilinde konserler, kış sporları yarışmaları, kızak yarışları ve kano yarışlarının yanı sıra katılınabilecek sayısız birçok aktivite daha mevcuttur.

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
6 + 11 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.