2018 Yaz Ayları İçin Saç Modelleri ve Makyaj Önerileri

Buradasınız

Sev 08 Temmuz 2018

2018 yılı birçok açıdan olduğu gibi moda ve trendler anlamında da yeniliğin ve değişimin yılı oldu. 2018 yazı saç ve makyaj trendlerinden geri kalmamak için hazırladığımız bu detaylı trend analizine göz atmaya ne dersiniz?

Yıkanabilir Saç Boyaları ile Saç Makyajı

Bu yaz saçlarda makyaj devri başlıyor! Tek yıkamada kurtulabileceğiniz saç boyaları ile saçlarınıza dilediğiniz renkleri verebilirsiniz.

Makyajda Metalik Renkler

2000’li yılların başından beri pek ortalarda görünmeyen metalik makyajlar, bu yaz gözler ve dudaklarda yeniden kendini gösteriyor.

Yüz Stickerları

Burning Man ve Coachella gibi festivallerde sık sık gördüğümüz ışıltılı yüz stickerları bu sezon günlük hayatta ve plajlarda bile karşımızda!

Kahküllü Küt Kesimler

Tüm dünyayı kasıp kavuran La Casa de Papel’deki Tokyo karakterinin etkisinden midir bilinmez ama bu sezon, hem rahat hem de cool olmasıyla dikkat çeken kahküllü bob kesimler en parlak çağını yaşıyor.

Neon Renk Farlar

Son birkaç sezondur hayli revaçta olan nude renk farların tahtını sallayan parlak ve neon farlar sayesinde bu sezon gözler sanat eseri gibi olacak. Özellikle parlak mavi, 2018 saç ve makyaj trendleri arasında öne çıkıyor.

Rose Gold Saç Rengi

Pembe, bakır ve altın sarısı renklerin karışımı ile ortaya çıkan rose gold saç rengi özellikle açık tenli ve renkli gözlü kadınlara çok yakışıyor. Bu rengi kalıcı olarak saçınıza uygulatabileceğiniz gibi evde uygulanan rose gold saç spreylerini / geçici saç boyalarını da kullanabilirsiniz.

Islak Görünümlü Dudaklar

Tam bir çılgınlığa dönüşen mat ruj furyası bu yaz popülerliğine biraz ara verecek gibi duruyor. Çünkü bu sezon tıpkı 90’lı yılların sonundaki gibi dudaklara cam parlaklığı ve ıslaklık hissi veren parlatıcılar geri dönüyor.

Sıra Dışı Eyeliner Kullanımları

Eyeliner denince akla hemen o kusursuz ve çekik kedi gözü görünümü gelse de 2018 yazında eyeliner görünümleri biraz çılgınlaşıyor! Yaratıcı çizgiler ve ezber bozan grafik görünümler bu yaz eyeliner severlerin ufkunu açacak.

Doğal Cilt Görünümü

Son yıllarda özellikle Instagram ve YouTube kanallarındaki makyaj vlogger’larında sıkça gördüğümüz abartılı kontürleme uygulamaları bu sezon yerini doğal ve sağlıklı bir görünüme bırakıyor. Nude allıklar ve sıvı highlighter’larla cildin doğal haline vurgu yapılıyor.

Bandanalar ve Vintage Saç Tokaları

İşte 2018 yazı saç ve makyaj trenleri arasında en sevimlisi… 80 ve 90’lı yılların gözdesi bandanalar ve kumaş saç tokaları bu yaz plajların yıldızı oldu bile. Özellikle her boy saçta kullanabileceğiniz vintage bandanaları büyük küpelerle kombinleyerek stil sahibi bir görünüm yakalamak mümkün.

YORUM YAP

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 16 =
Bu basit matematik problemini çözün ve sonucu girin. Ör: 1+3 için 4 giriniz.